• ✔ Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • ✔ Gratis verzending vanaf EUR 40,-
  • ✔ Gratis kleinigheidje bij iedere bestelling
Dominique (27) woont samen met haar man en zoontje Boyd (1,5 jaar) in Nieuwegein. Ze werkt in de gehandicaptenzorg en volgt daarnaast ook nog een opleiding. Naast haar moederschap en werk in de zorg heeft ze haar eigen blog. Toen Dominique 27 weken zwanger was van Boyd raakte ze betrokken bij een verkeersongeval en vreesde ze voor het kleintje in haar buik.
Giulia (26) is tekstschrijver en geeft yogalessen. Ze is getrouwd met Kevin en samen verwachten zij in juni hun eerste kindje. Op dit moment zijn ze druk bezig met het bouwen van hun droomhuis wat veel stress met zich meebrengt in de zwangerschap. Giulia vertelt alles over haar zwangerschap in deze blog.
Het was donderdag vier januari. Ik ging naar het ziekenhuis vanwege pijn bij m'n rechter eierstok. De laatste jaren had ik daar problemen mee, van cystes tot verdraaiingen. Ik was net 2 weken gestopt met de pil om te kijken of het stoppen met hormonen invloed zou hebben op mijn buikpijn.
Estelle kreeg in haar puberteit te horen dat zij misschien wel nooit kinderen zou kunnen krijgen. Dit was een zware klap, want zij had die wens wel. Toen ze haar man Wesley ontmoette besloten zij om het tóch te proberen en rond hun bruiloft stopte ze met de pil. Nu hebben Estelle en Wesley twee gezonde meiden en verliepen de zwangerschappen soepel. Lees hier het verhaal van Estelle.