• ✔ Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • ✔ Gratis verzending vanaf EUR 40,-
  • ✔ Gratis kleinigheidje bij iedere bestelling
José woont samen met haar man en 3 dochters (4, 6 en 7 jaar) in Assen. Ze is de trotse eigenaresse van haar eigen kinderslaapcoachpraktijk. Hier helpt zij gezinnen met baby’s en kinderen van 0-6 jaar die om wat voor reden dan ook niet goed slapen.
Tags: zwanger, baby, slapen
Ankie (37) is verloskundige en heeft samen met haar vriend vier kinderen. Haar jongste is nog een baby en de oudste is tien jaar. Als verloskundige in een praktijk met onregelmatige werktijden is het een uitdaging om te combineren met haar gezin. Tóch lukt het haar. We vroegen haar hoe zij alles voor elkaar krijgt en wat de leuke en minder leuke kanten zijn van haar mooie beroep.
Toen ik zwanger was van mijn kleintje wilde ik graag blijven sporten, maar ik wist niet zo goed wat ik allemaal wel, of juist niet meer kon doen. Ik liep er al gauw tegenaan dat er maar weinig bekend was op dit gebied. Bij gebrek aan informatie wordt er al gauw geadviseerd om maar niets meer te doen.