• ✔ Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • ✔ Gratis verzending vanaf EUR 40,-
  • ✔ Gratis kleinigheidje bij iedere bestelling
Selena (34) is de trotse mama van twee dochters, Abygail (5) en Gwendolyn (0). Op de bevalling van haar jongste dochter kijkt zij positief terug en wil eens een positief bevallingsverhaal delen, want zij merkt dat er veel negativiteit omheen hangt. Naast haar werk als pedagogisch medewerker studeert zij voor kindercoach.
Achteraf bleken het voorweeën te zijn. Ik dacht een wee wel te herkennen, aangezien ik anderhalf jaar geleden bevallen was van onze dochter Kiki. Maar blijkbaar had ik nog last van postzwangerschapsdementie. Kiki logeerde bij mijn ouders. Want mijn weeën waren immers begonnen. Het zette echter niet door. Maandag werd ik voor de derde keer gestript. De verloskundige plande vast een afspraak in voor het inleiden. Dat was niet wat we wilden. Hopend op een spontane bevalling gingen we weer naar huis.
Shannon had een rumoerige zwangerschap waarin zij veel heeft moeten overgeven tot halverwege haar zwangerschap en daarnaast nog zwangerschapsdiabetes en bekkeninstabiliteit kreeg. En hoe zou haar bevalling zijn gegaan?